Tervetuloa Perheentalo -yhteistyön kotisivuille!

Perheentalo -yhteistyö tukee lapsiperheiden arkea ja lisää osallisuuden mahdollisuuksia. Perheetalo toimii yhteistyöverkoston voimin.

Perheentalo on useamman järjestön verkostomainen yhteisötalo ja kumppanuusmalli, ja sen toimintaa toteutetaan yhdessä perheiden, järjestöjen, kaupungin, Pohjois-Savon hyvinvointialueen, oppilaitosten, seurakuntien kanssa.

Toimintaa hallinnoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Iisalmen yhdistys ry, joka ylläpitää perheiden avointa kohtaamispaikkaa Perheentalo Onni ja Ilonaa, Pohjolankatu 6, 74100 Iisalmi. Avoin kohtaamispaikka on avoinna maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 9.00 - 14.00. Lisäksi se on avoinna keskiviikkoisin klo 17.00 - 19.00 ja noin kerran kuukaudessa lauantaisin. Keittokeskiviikon keiton maksaa Iisalmen kaupungin varhaiskasvatus. Lue lisää Toiminnat -osiosta. Toimintaa rahoittaa STEA.

Keskeisinä toimijoina ovat olleet Iisalmen Pelastakaa Lapset ry, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Iisalmen yhdistys ry ja Ylä-Savon Ensi- ja turvakotiyhdistys ry.

Perheentalo -yhteistyö on mukana Lastensuojelun Keskusliiton koordinoimassa järjestöjen perhekeskustoiminnan Perheet Keskiöön verkostossa.

Perheentalojen verkosto Itä-Suomessa

Itä-Suomessa toimi viisi Perheentaloa ja Perheentalot toimivat tiiviissä yhteistyössä. Perheentalojen Yhteisöllisen kehittämisen verkosto kokoontuu 4 kertaa vuodessa.

Perheentalot ovat mukana yhteisessä Vauhti!-hanke, jota hallinnoi Tatu ry.

Kuopion ja Joensuun Perheentalojen toimintaa hallinnoi Pelastakaa Lapset ry .

Iisalmessa Perheentalo-yhteistyötä hallinnoi MLL:n Iisalmen yhdistys ry http://www.perheentalo.fi/

Siilinjärven Perheentaloa hallinnoi Huoltoliitto ry https://www.siilinjarvenperheentalo.com/ ja

Varkauden Perheentaloa hallinnoi Lapsen kengissä ry https://ensijaturvakotienliitto.fi/lapsenkengissa/perheentalo/.

Perheentalo -yhteistyön esittelyvideo

Ajankohtaista

,

Facebook