Yökylä ja Mummola

Yökylätoimintaa järjestetään kerran kuussa yläsavolaisille lapsiperheille, jotka tarvitsevat turvallisen yökyläilypaikan 3-11-vuotiaille lapsilleen. Tarjoamme lapsille viihtyisän yökyläpaikan ja vanhemmille mahdollisuuden hengähtää arjen keskellä. Yökylät järjestetään yhdistyksen tiloissa, Perhetuvalla (Louhenkatu 17, Iisalmi).

Yökylät alkaa aina perjantaina klo 17.00 ja päättyy lauantaina klo 14.00. Yökylässä on korkeintaan viisi lasta ja aikuisia usein saman verran. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja korkeintaan kahteen Yökyläkertaan voi olla varaus yhtä aikaa. Yökylän hinta alk. 30EUR/lapsi. Mikäli lapsia on useampi, perheeltä maksu korkeintaan 60EUR.

Lapsia hoitavat ammattitaitoiset Perheentalon ja Perhetuvan työntekijät, vapaaehtoiset ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Toivomme, että uudet perheet käyvät tutustumassa ennen ensimmäistä Yökylää. Näin lasten on mukavampi tulla ja me aikuiset voimme keskustella lapsenne hoitoon liittyvistä asioista. Sovitaan tutustumisaika ilmoittautumisen yhteydessä. 

Yhteystiedot

avopalveluohjaaja Erja Heiskanen 050 371 4208
erja.heiskanen@ylasavonensijaturvakoti.fi

Mummola

Mummolaan voi tuoda lapset keskiviikkoisin klo 9.00 -- 12.00 (ei koulujen loma-aikana) leikkimään, juttelemaan ja pelailemaan. Käy kaupoilla tai ota pieni hetki itsellesi, Mummot huolehtivat lapsistasi. Alle vuoden ikäiset vain vanhemman seurassa. Jos vanhemmalla tarve poistua, sovitaan pienokaisen hoito erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Mummolaan mahtuu kahdeksan yli 1,5-vuotiasta lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ma-ti klo 9-15
avopalveluohjaaja Erja Heiskanen 050 371 4208
(Huom! Varaukset vain soittamalla*)