Yökylä ja Mummola

Yökylätoimintaa järjestetään kerran kuussa yläsavolaisille lapsiperheille, jotka tarvitsevat turvallisen yökyläilypaikan 3-11-vuotiaille lapsilleen. Tarjoamme lapsille viihtyisän yökyläpaikan ja vanhemmille mahdollisuuden hengähtää arjen keskellä. Yökylät järjestetään yhdistyksen tiloissa, Perhetuvalla (Louhenkatu 17, Iisalmi).

Yökylät alkaa aina perjantaina klo 17.00 ja päättyy lauantaina klo 14.00. Yökylässä on korkeintaan viisi lasta ja aikuisia usein saman verran. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja korkeintaan kahteen Yökyläkertaan voi olla varaus yhtä aikaa. 

Lapsia hoitavat ammattitaitoiset Perheentalon ja Perhetuvan työntekijät, vapaaehtoiset ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Toivomme, että uudet perheet käyvät tutustumassa ennen ensimmäistä Yökylää. Näin lasten on mukavampi tulla ja me aikuiset voimme keskustella lapsenne hoitoon liittyvistä asioista. Sovitaan tutustumisaika ilmoittautumisen yhteydessä. 

Yhteystiedot

avopalveluohjaaja Sanna Ryhänen 050 371 4207
sanna.ryhanen@ylasavonensijaturvakoti.fi

Mummola

Mummolaan voi tuoda lapsesi kerran kuussa keskiviikkoisin klo 9.00 - 12.00 leikkimään, juttelemaan ja pelailemaan. Käy kaupoilla tai ota pieni hetki itsellesi, vapaaehtoiset Mummot huolehtivat lapsistasi. Alle vuoden ikäiset vain vanhemman seurassa. Mummolaan mahtuu kahdeksan yli 1,5-vuotiasta lasta.

Ilmoittautumiset 
avopalveluohjaaja Sanna Ryhänen 050 371 4207
(Huom! Varaukset vain soittamalla*)