Ohjelma viikolle 52

23.12.2021 14:00

 

Vuoden 2021 viimeisellä viikolla olemme auki ma-ke kello 9-14. Tervetuloa leikkimään, tapaamaan toisia ja vaikka vain kahvittelemaan perhekahvilaan.

 

Tässä pieni tietoisku perheiden avoimesta kohtaamispaikasta Onni ja Ilonasta:

???? Onni ja Ilonassa käytössäsi on vapaasti lelut, askartelut, kirjat ja muut välineet. Laitathan vain lopuksi tavarat paikoilleen. :)

☕️ Voit tuoda omia eväitä mukanasi, perheille on keittiössä jääkaappi ja mikro sekä ruokailuvälineitä. Perhekahvilassa on vapaaehtoisella maksulla tarjolla pientä syötävää ja kahvia/teetä.

????Tiesitkö, että Onni ja Ilonassa on "rauhallinen tila", johon voit vetäytyä omiin oloihisi tai rauhoittua lapsen kanssa vaikka kirjan lukemiseen. Tilassa on myös kaappi, josta saat pyydettäessä erilaisia aistimateriaaleja, joita voit vapaasti käyttää. Näiden avulla voi vilkkaan lapsen olla mahdollista vaikka hetkeksi rauhoittua. ⭐ Tilassa on myös sohva, jonka saa helposti levitettyä vaikka päiväunia varten.

????Onni ja Ilonassa lapsi on vanhemman vastuulla, mutta ohjaaja on tarvittaessa apuna ja tukena. <3 <3 Meillä lapsi on keskiössä! <3 <3

???? Meillä on pieni kirpputori, jonka tuotteet ovat vapaaehtoisella maksulla. Kaikki tuotto menee suoraan toimintaamme. Voit myös tuoda kirpparille vaatteita tai lastentarvikkeita. Huolehdithan, että ne ovat ehjiä ja puhtaita.

????‍????Tilat ovat esteettömät. Kerrothan, jos huomaat puutteita.

Hyvää Uutta vuotta 2022! ????